Serviceudlejning Nordsjælland

Skal du og dine gæster spise eller drikke undervejs, så har vi det helt optimale udstyr til lejligheden. Om det er mad fra fine franske kokke, mors hjemmelavede mad eller fastfood, så har du brug for tallerkener og bestik. Skal du drikke noget til – te og kaffe, vin og øl, vand og sodavand – så har vi også de helt rigtige kopper og glas. Med vores serviceudlejning i hele Nordsjælland er er et stort udvalg, så du kan vælge en stil, der passer dig og dine gæster.

Vi kan naturligvis levere dem i de passende partier, så selv med rigtig mange gæster er du sikker på at have nok til alle.

Det hele er vasket op og klar til brug, når du modtager det, så du er klar til at bruge det ligeså snart, det kommer frem.

service nordsjælland

Uforpligtende tilbud på udlejning
af alle slags service

Kombiner det med et af vores telte samt nogle borde og stole for at få en komplet selskabsoplevelse, som vil blive husket af dine gæster lang tid fremefter. Vi har mange års erfaring med at hjælpe med udlejning til fester i Hillerød, Helsingør og resten af Nordsjælland.

Se vores galleri herunder, og skulle du beslutte dig for noget, kan du bestille det. Eller bare kontakt os for at have en uforpligtende samtale og få eventuelt et uforpligtende tilbud med på vejen.

Vi har et kæmpe udvalg indenfor service og helt sikkert noget, der passer perfekt til din fest.

udlejning service nordsjællandudlejning service nordsjællandudlejning service nordsjællandudlejning service nordsjællandudlejning service nordsjællandudlejning service nordsjællandudlejning service nordsjællandudlejning service nordsjællandudlejning service nordsjællandudlejning service nordsjællandudlejning service nordsjælland